Goed en eerlijk toetsen

De klant

Cito maakt wereldwijd werk van goed en eerlijk toetsen en beoordelen. Met de meet- en volgmethoden van Cito krijgen mensen een objectief beeld van kennis, vaardigheden en competenties. Hierdoor zijn verantwoorde keuzes op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk. Deze expertise zet Cito niet alleen in voor het eigen werk maar ook om advies, ondersteuning en onderzoek te bieden aan anderen.

De uitdaging

Cito wilde een nieuwe, professioneel ogende, website met een hogere conversie hebben. Een nieuwe opzet van de content structuur binnen het bestaande Sitecore Content Management Systeem moest ervoor zorgen dat bezoekers sneller tot een gewenste product aankoop over zouden gaan.

De rol

Onder projectverantwoording van Garansys, was Robbert verantwoordelijk in de rol van Lead Developer. Naast het begeleiden van een andere ontwikkelaar en bewaking van de gekozen Sitecore CMS architectuur, heeft Robbert de rol vervuld als Front-End ontwikkelaar.

Robbert verzorgde tevens de communicatie tussen het Marketing & Communicatie team en het ontwikkelteam.

Technische realisatie

Robbert Hock is een ervaren Sitecore ontwikkelaar. Hij bouwde voor Cito een X(HTML) valide website, gebruik makende van CSS en JQuery voor een rijke web beleving. Voor het registeren van Goals en het opmaken van Profielen, werd Sitecore’s OMS ingezet. Voor gedeelde content werd gebruikt gemaakt van Sitecore Proxy items.

Tevens werd er een slimme Productcatalogus bedacht, waardoor Sitecore contentbeheerders makkelijk content kunnen typeren en productoverzichten kunnen aanmaken.

Deel dit project op Social Media