In alle rust genieten en ontspannen in een landelijke omgeving

De klant

Bed and Breakfast / Pension ‘In de Lavinde’, is gelegen in Millingen aan de Rijn. Bij ‘In de Lavinde heeft’ u de keuze om of in de met antiek ingerichte boerderij, of in het zeshoekige tuinhuisje te logeren. Als u in dit tuinhuisje logeert, kunt u bij mooi weer op het terras ontbijten. Ook kan er in de serre ontbeten worden. Vanuit deze serre heeft u een schitterend uitzicht over de tuin.

Millingen aan de Rijn ligt aan het uitgestrekte natuurgebied “De Gelderse Poort”, waarvan de Millingerwaard uniek te noemen is. De natuur is hier hersteld in haar oorspronkelijke vorm. Naast ooibossen en moeraslandschappen treft u hier uitgestrekte graslanden aan, waar kuddes wilde paarden en runderen rondtrekken.

De uitdaging

Voor Pension ‘In de Lavinde’ was begin 2000 een PHP website gemaakt door Kayee, maar voldeed niet meer. Kayee moest de website een verfrissend tintje geven, gebaseerd op het krachtige ASP.NET Framework. Doel was ook een zoekmachine optimalisatie (SEO) door te voeren, zodat er meer bezoekers naar de website getrokken werden.

De rol

Kayee heeft het gehele traject op zich genomen. Het uitwerken van het ontwerp, de technische implementatie in ASP.NET en de zoekmachine optimalisatie (SEO).

Technische Realisatie

Kayee gebruikte de Microsoft ASP.NET architectuur, om een robuuste website neer te zetten. HTML en CSS werden gebruikt voor de layout, de content van de website komt uit een MySQL database. Daarnaast is er JQuery toegepast en Lightbox voor het fotoboek.

Zoekmachine optimalisatie

Uiteraard is er Google Analytics code geimplementeerd, zodat Pension ‘In de Lavinde’, website statistieken kan bekijken en daar waar nodig content aanpassingen kan doen, om een hogere conversie te bereiken.

Er werd een duidelijke structuur opgezet, rekening gehouden met zoekmachine vriendelijke urls en er werd een goede metadata typering opgezet.

Resultaat

Door het adviseren van een juiste content structuur en het adviseren in een juiste keywords/omschrijving combinatie verdubbelde het aantal bezoekers binnen 3 maanden.

Toekomst

Voor de toekomst staat een 3e release gepland. In deze release zal WordPress geintegreerd worden, met wederom een modernisering van het uiterlijk en zal de website geheel responsive gebouwd worden.

Deel dit project op Social Media