Skip to main content

Mobile & Apps

Wij ontwikkelen cross-platform native apps voor iOS (Iphone, Ipad), Android & Windows Phone

Met behulp van Xamarin bouwen wij cross-platform apps voor u

Kayee vind het kiezen van technieken en platformen cruciaal. Hiermee zorgen we ervoor dat we geen verkeerde keuzes maken voor onze klanten. Iedere dag werken we met uiteenlopende platformen voor onze klanten. En voor het bouwen van Apps? Dat is makkelijk. Dat is Xamarin!

Kayee ontwikkeld ‘cross-platform’ mobiele oplossingen met een native gebruikerservaring. En dan maakt het ons niet uit voor welk platform & device dat is. Xamarin biedt ons de mogelijkheid om native mobile apps te ontwikkelen voor iOS, Android en Windows, waarbij ook nog eens een keer code gedeeld kan worden over de platformen heen. En dat scheelt uiteindelijk bij u in de portemonee!

iOS

iOS is het operating systeem van Apple, wat draait op een Iphone of Ipad. Met behulp van onze favoriete programmeertaal C# bouwen wij voor u een App voor in de Apple Store.

Android

Android is het operating systeem van Google en draait op ongeveer 60% van alle smartphones wereldwijd. Met behulp van onze favoriete programmeertaal C# bouwen wij voor u een App voor in de Google Play Store. Of dit nu voor Mobile of een Android Tablet is.

Windows

Windows is het operating systeem van Microsoft, wat draait op een Windows Phone of Surface tablet. Met behulp van onze favoriete programmeertaal C# bouwen wij voor u een App voor in de Windows Store.

Wil je meer weten over Xamarin? Of kunnen we je ergens mee helpen? Wilt u een App laten ontwikkelen?

Neem contact met ons op