Skip to main content

Do you know
Sitecore?

I think I do! With over 13 years of Sitecore experience and being a Sitecore MVP for 10 years, I can say I know quite a bit of Sitecore. Founder of the Dutch Sitecore User Group and organizer and founder of the famous Sitecore User Group Conference (SUGCON) in Europe.

Sitecore

Het beste Web Content Management Systeem en Digital Platform

Laat ons u helpen bij uw volgende Sitecore implementatie

Sitecore MVP

Kayee is een echte specialist van het Sitecore platform. Kayee is inmiddels Sitecore MVP sinds 2010! En daar zijn we best een beetje trots op.

Sitecore gecertificeerd

Kayee is een echte Sitecore specialist en wij beschikken dan ook over alle benodigde certificaten om successvol de beste online belevingen te bouwen voor onze klanten.

SUGNL oprichter

Kayee is een van de oprichters van de Nederlandse Sitecore User Group. Robbert organiseert & spreekt geregeld op de usergroup avonden.

Tientallen implementaties

Sinds 2008 zijn we met Sitecore bezig, in de afgelopen jaren hebben we tientallen Sitecore implementaties gedaan. Door Kayee in te schakelen bij het ontwikkelen van uw nieuwe Digital Platform zorgt u ervoor dat uw investering 100% benut wordt.

Sitecore integraties

Wij hebben ervaring om Sitecore te integreren met andere systemen zoals een Digital Asset Management systeem (DAM). Voor kopppelingen draaien wij onze hand niet om.

Multi-site oplossingen

Multi-site beheer met Sitecore? Geen probleem voor Kayee. Wij hebben Sitecore implementatie trajecten gedaan waar meer dan 150+ websites draaien binnen 1 groot Sitecore platform

Multi-language oplossingen

Sitecore is juist geschikt om multi-language oplossingen voor Global Brands te bieden. M.b.v Language Fallback kan er makkelijk terug gevallen worden naar een taal waarvoor de content op dat moment niet beschikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

Sitecore Freelance

Wij kunnen op freelance basis mee helpen aan de Online Digital Experiences van uw klanten. Samen werken staat bij Kayee hoog in het vaandel. Neem contact op met ons ivm onze beschikbaarheid!

Wil je meer weten over Sitecore? Of wil je mijn beschikbaarheid weten voor hulp bij uw Sitecore project?

Neem contact met ons op