Skip to main content

WordPress

23% van alle websites wereldwijd draait op WordPress

Waarom kiest Kayee voor WordPress voor het MKB?

Zeer gebruiksvriendelijk

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, teksten, nieuws, portfolio, afbeeldingen is zeer eenvoudig.

Begin 2015 gebruikt 23% van alle websites wereldwijd WordPress als CMS. En dan hebben we het over miljoenen en miljoenen websites.

Voor het MKB en voor klanten met een kleiner budget kunnen we dus voor relatief weinig kosten toch een goede website neerzetten met daarachter een krachtige platform. Uiteraard 100% Responsive!

Voor Enterprise klanten bouwen wij digital platforms met daarachter Sitecore of EPiServer

Nog meer voordelen

Volwaardig CMS

Ooit was WordPress slechts een blog systeem. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem en is daarmee uitermate geschikt om uw website te beheren.

Geen licentiekosten

WordPress is zonder licentiekosten te installeren. Uiteraard komen er kosten bij voor o.a hosting & ontwikkelkosten, maar met een klein budget kan er al een mooie website worden gebouwd.

Zoekmachine vriendelijk

Met behulp van een SEO plugin wordt ervoor gezorgd dat WordPress zeer goed scoort in de ranking van Google. Hoe beter u daar scoort des te meer bezoekers en potentiële klanten u naar uw website trekt.

Snel ontwikkelen

Heeft u uw zaakjes op orde qua teksten, afbeeldingen die u op uw website wilt plaatsen, dan kan er snel ontwikkeld worden en kan uw website zeer snel van een idee naar werkelijkheid gebracht worden.

Wil je meer weten over WordPress? Of kunnen we je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op