Skip to main content

E-commerce

Online wordt steeds belangrijker in het aankoopproces van een consument

Van een webshop tot een online digital platform voor E-commerce

Wij gebruiken de volgende platformen voor E-commerce ontwikkeling

uCommerce

Voor Sitecore en Umbraco maken we gebruik van uCommerce. uCommerce is een feature-rich E-commerce platform. De intuïtieve backend bevat een krachtige Marketing Foundation. Kayee is sinds 2015 uCommerce certified.

Geef op de juiste momenten kortingen aan uw klanten, verstuur coupon codes, alles op uw klanten te stimuleren om uw producten te kopen. uCommerce is aan uw ERP systeem te koppelen middels de uConnector.

Active Commerce

Active Commerce is een krachtig E-commerce systeem gebouwd bovenop Sitecore. Doordat het platform geheel gebouwd is met Sitecore in het achterhoofd, is het mogelijk om van alle functionaliteiten gebruik te maken van het krachtige Digital Platform. Dus Personalisatie, Marketing Automation, Experience Analytics en alle andere zaken die Sitecore biedt.

Sinds 2015 is Kayee Active Commerce gecertificeerd en inmiddels hebben we voor een grote Amerikaanse retailer succesvol een Active Commerce implementatie gedaan.

WooCommerce

Voor WordPress zet Kayee WooCommerce in. WooCommerce is een gratis plugin voor WordPress, waarmee we eenvoudig een webshop kunnen opzetten. Uiteraard kunnen we IDeal gebruiken voor de betalingen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen omtrent een van de E-commerce oplossingen.

Wil je meer weten over een van onze E-commerce oplossingen? Of kunnen we je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op