Skip to main content

Sitecore, leverancier van customer experience management oplossingen, heeft de lijst van Sitecore Most Valuable Professionals (MVP’s) bekendgemaakt. Het MVP-programma loopt nu negen jaar en eert personen binnen de Sitecore community voor hun leiderschap, expertise en commitment als het gaat om het bouwen van Sitecore oplossingen die zorgen voor positieve klantervaringen.

Het Sitecore MVP-programma wil de bewustwording vergroten van de rol die de Sitecore professionals vervullen. Sitecore biedt hen onder meer exclusieve toegang tot technologiepreviews en kent twee categorieën van MVP-status: Digital Strategist MVP en Technology MVP.

Met de Digital Strategist MVP Award erkent Sitecore personen met veel ervaring in het creëren van datagedreven marketingoplossingen en bewezen successen bij de inzet van het Sitecore Experience Platform. De Sitecore Technology MVP Award is bestemd voor Sitecore experts die deelnemen aan online en offline community’s waar ze hun kennis delen met Sitecore partners en – klanten.

Sitecore heeft dit jaar 167 MVP’s aangewezen: 141 Technology MVP’s en 26 Digital Strategist MVP’s. Zij komen uit 25 verschillende landen. De kandidaten werden beoordeeld door een panel van Sitecore medewerkers, variërend van ontwikkelaars tot management. Kandidaten zijn beoordeeld op hun kennis van de Sitecore technologie en hun passie om kennis te delen met partners, klanten en prospects. De professionals behouden hun MVP-status een heel jaar. De status wordt per jaar toegekend en biedt de volgende voordelen.

Toegang tot exclusieve bronnen, zoals vroege toegang tot nieuwe versies, en direct contact met het productteam en hogere leidinggevenden. Een persoonlijke Sitecore licentie die te gebruiken is voor R&D-doelen en vroege versies. Uitnodigingen voor spreekbeurten of het bijwonen van Sitecore events, zoals het Sitecore Symposium, regionale MVP-meetings en de jaarlijkse MVP Summit. Toegang tot een afgesloten MVP-forum. Brede erkenning in de branche als een bewezen Sitecore expert en communityleider, inclusief een vermelding op de speciale MVP-website.

Lars Fløe Nielsen, medeoprichter en senior vicepresident Technical Marketing van Sitecore:

“Met de MVP Award brengen we onze dank uit aan al die personen die een vitale bijdrage leveren aan de grote, wereldwijde Sitecore community door het delen van hun expertise, passie en tijd. Het talent groeit continu. Wij kijken ernaar uit om samen met de MVP’s organisaties in staat te stellen relevante ervaringen te bieden, waarmee ze hun klanten voor het leven aan zich weten te binden.”

In Nederland werden de volgende MVP’s aangewezen:

Digital Strategist MVP’s

 • Andy van de Sande, Redhotminute
 • Niels Westerneng, Lukkien
 • Sebastiaan Bode, eFocus

Technology MVP’s

 • Chris van de Steeg, eFocus
 • Erwin Werkman, Aviva Solutions
 • Jeroen Speldekamp, Suneco
 • Marc Duiker, Hinttech NL
 • Reinoud van Dalen, eFocus
 • Robbert Hock, Kayee
 • Robin Hermanussen, Lukkien
 • Ruud van Falier, ParTech IT
 • Vincent van Middendorp, Evident Interactive

Meer info:

http://www.sitecore.net/mvp