Skip to main content

Voor u bouwen wij graag aan de beste Online Digital Experiences

Web Development

Over het algemeen bouwen wij uw website in .NET, robuuste Microsoft technologie, met daarachter een CMS zoals Sitecore, EPiServer of Umbraco.  Voor een kleine budget zetten wij WordPress in.

Lees meer

Mobile & Apps

Op zoek naar een ontwikkelaar die apps kan bouwen. Kayee maakt gebruikt van het Xamarin platform om cross-platform te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we voor iOS (Iphone, Ipad), Android (Mobile & Tablet) en Windows Phone ontwikkelen.

Lees meer

E-commerce

Een goed converterende webshop op het Sitecore platform? Wij zijn Active Commerce en uCommerce gecertificeerd. Voor Umbraco zetten wij uCommerce in. Voor WordPress maken wij gebruik van WooCommerce.

Lees meer

Freelance ontwikkelaar

Wij houden ervan om samen met u de beste digitale ervaringen voor eindgebruikers te bouwen! Ik ben inzetbaar als freelance Sitecore ontwikkelaar / freelance Sitecore Architect, freelance EPiServer & Umbraco ontwikkelaar en gewoon als .NET ontwikkelaar.

Lees meer

Email, Content & Social Marketing

Integratie van uw website met een E-mailmarketing systeem zoals MailChimp of Copernica zorgt ervoor dat uw website conversie omhoog gaat. Voor Sitecore gebruiken we de Email Experience Manager. Daarnaast kunnen we u helpen bij het opzetten van Email, Content & Social marketing.

Lees meer

Microsoft Technology

Wij maken gebruik van Microsoft technologie! Of dat nu is bij het ontwikkelen van websites, het maken van Apps of bij het ontwikkelen van een compleet Digital Platform zoals Sitecore ten behoeve van Customer Experience Management

Lees meer